Cabaretpoel, vier keer leuk

€ 12,50
vr 23 mrt 2018 - 20:00
Schoolstraat 12, 9111HH Burdaard
Deur open 19:30
Ja, geldautomaat buiten aanwezig

In De Cabaretpoel spelen vier nieuwe aanstormende cabarettalenten elk een voorstelling van ongeveer 25 minuten. U ziet finalisten en prijswinnaars van diverse cabaretfestivals. De Cabaretpoel, een nieuw initiatief voor aanstormend cabarettalent om zich aan het publiek te presenteren. Het is een soort reizend cabaretfestival, maar dan zonder competitie-element.

Een avondje Cabaretpoel is een echte belevenis. Het is een zeer afwisselende avond met vier uiteenlopende cabaretgenres. Vier cabaretvoorstellingen voor de prijs van één, met voor elk wat wils. Op deze avond spelen:

 

Kitty Goemaat:
won het Leeuwarder Cabaret Festival 2014. Onder het motto  Lang leve de Positiviteit!” zingt ze positieve liedjes die ze begeleidt op ukelele en gitaar. Met haar energie en spontaniteit legt ze gemakkelijk contact met de zaal. Kitty is op weg naar haar geluk. Maar ze kan wel wat hulp gebruiken bij het vinden van de juiste balans.


Chris Verlaan;
weet zich prima te vermaken in het leven. Computerspelletjes spelen, stripboeken lezen en statistische berekeningen uitvoeren ... Maar met gitaar en twintig man publiek is hij op zijn vrolijkst. Met zijn puntige liedjes, rake observaties en relativerende zelfspot belicht Chris zijn eigen zwakheden en die van de rare wereld om hem heen. Chris won het Schager Cabaret Festival in 2015.


Tobi Kooiman
is een wiskundestudent en hij probeert dingen logisch te benaderen. 'Het cabaret is ontstaan tijdens een college wiskunde', legt Kooiman uit. 'Ik begreep iets niet, toen ben ik maar wat voor mijzelf gaan doen en wat dingen gaan opschrijven. Dat was toen ineens heel grappig.' Hij won de juryprijs bij het Amsterdams Studenten Cabaret Festival 2015 en de Delft Talent Comedy Award 2016.


Tobias van Kaam
maakt cabaret over onze huidige maatschappij. Daarbij zoekt hij zowel het optimisme als het pessimisme, terwijl hij hier en daar wat dinosaurusgrappen maakt. 


 

Laat uzelf verrassen door het talent van de toekomst. Wie weet ziet u wel de toekomstige Theo Maassen of de nieuwe Youp van 't Hek. In ieder geval ziet u vier keer iets nieuws!


 

 

 

 Mobiel scannen mogelijk. Dit houdt in dat uw E-tickets kunnen worden gescand vanaf uw smartphone.