Wie wij zijn
en wat wij doen

MGTickets verkoopt E-tickets voor diverse evenementen en gelegenheden, zoals muziekevents, theatervoorstellingen, feesten, sportevenementen en congressen.

Overzicht evenementen

Wie wij zijn

Organiseer je een festival, concert, eenmalig optreden of evenement, MGTickets verzorgt voor jou de E-tickets. En vervang de papieren kaartjes!

kaartverkoop

Print je kaarten niet uit! Wij scannen jouw telefoon! Is wel zo netjes voor het milieu. Printen kan natuurlijk altijd en mag gewoon zwart-wit.

Helpdesk

Heb je een vraag? Neem dan contact met ons op via de

Voor jezelf ticketing nodig?

mgtickets | is het veilig

Onze dienst is het regelen van je kaartverkoop. Daardoor kun jij je als organisator volledig richten op het evenement en de promotie. De eerste keer dat je met de scanners of onze gratis scan-app gaat werken, zijn we ter plekke voor uitleg en assistentie

Zelf je evenement starten

Is het veilig?

Veiligheid is erg belangrijk. Wij monitoren en controleren elke dag onze systemen voor eventuele gevaren. We verstrekken gegevens alleen aan de organiserende partij. Alles wordt encrypted/versleuteld opgeslagen en beveiligd met een geldig ssl-certificaat.

Meer informatie?
mgtickets | is het veilig

Extra informatie

Toegangsbewijs

Het E-ticket (toegangsbewijs) wordt per e-mail toegestuurd zodra de betaling succesvol is verwerkt door de bank. Op het E-ticket bevindt zich een unieke barcode. Deze wordt gescand bij de entree! Dit kan ook op je smartphone.

Entreesoftware

Ieder gekocht E-ticket beschikt over een unieke barcode. Met behulp van onze speciale entreesoftware kan er op geldigheid gecontroleerd worden. Dit kan ook via de gratis MGTickets app.

Reseller app

MGTickets heeft zijn eigen app ontwikkeld voor nog betere en realtime overzichten. Bekijk met de app door wie en waar kaarten zijn gekocht. Bekijk alle verkoopstatistieken, verstuur Free-Tickets en krijg een push bericht bij elke bestelling.