Queen Forever

  • 16 October 2021 19:30
  • Alle leeftijden
  • Stichting Wâldpop Burgum
  • € 20,00
Queen Forever

 ‘Queen Forever’ doet iedereen versteld staan met hun fantastische interpretatie van de legendarische Britse rockformatie ‘Queen’. De band speelt 100% live al uw favoriete ‘Queen’ nummers tijdens een twee uur durende show. Zelfs epische Queen songs zoals: ‘Innuendo’, ‘Bohemian Rhapsody’ en het betoverende ‘Barcelona’ worden uitgevoerd met passie en gemak.

Niet alleen doet de band haar uiterste best het geluid van ‘Queen’ zo exact mogelijk te benaderen, ze kleden zich ook als de leden van Queen, wat zorgt voor de volledig audiovisuele ervaring en het nostalgische ‘Queen’ gevoel.

In 2016 werd ‘Queen Forever’ gevraagd om het verhaal en het muzikale leven van Freddie Mercury neer te zetten in de Nederlandse theaterproductie ‘I Want To Break Free’, deze hebben ze 2 seizoenen en 67 shows succesvol gespeeld in Nederland en België. Momenteel speelt de groep - naast hun reguliere shows - in de theaterproductie Queen the Music; een show waarbij de muziek van Queen centraal staat.

Ze hebben inmiddels voor tienduizenden mensen gespeeld en het publiek is altijd dolenthousiast. Echter de grote wens van de band is nog altijd om eens op te treden in Burgum! Om dit waar te maken, komen ze op zaterdag 16 oktober naar De Pleats in Burgum.

Deze muzikale avond zal ondersteund worden door DJ Auke Veenstra, welke naast alle bekende Queen hits ook de andere muzikale knallers ten gehore zal brengen. 

Kortom, een avond die je niet mag missen!

Zaal open 19:30 uur
Aanvang: 20:00 uur

Locatie: De Pleats, Schoolstraat 82, 9251 ED Burgum  

Kaarten zijn alleen online verkrijgbaar!

Voorverkoop € 20,-
Aan de kassa € 30,-

Let op!!
Voor dit evenement maken wij u erop attent dat u een corona-toegangsbewijs nodig heeft voor een bezoek aan De Pleats. Hiervoor kunt u de corona-check app gebruiken.