Spokentocht Kollum “Freaks inside you” tijdvak 23.00 – 00.00 u.

  • 1 November 2024 23:00
  • Adviesleeftijd 16+
  • Moonlight Events
  • € 10,00
Spokentocht Kollum “Freaks inside you” tijdvak 23.00 – 00.00 u.

Vijfde editie Town of Halloween

KOLLUM – In het holst van de nacht als de schaduwen het donkerst zijn, ontwaken vrijdag 01 november 2024 de meest enge clowns en freaky karakters tijdens de horrortocht van Kollum. Een griezelige tocht van bijna 3 kilometer met een gezellige afterparty! Het thema van deze vijfde editie is “Freaks inside you!” Een tocht vol horror-entertainment met bijna 100 freaks en hartslag verhogende momenten, waarbij u ogen, oren en zenuwen te kort komt!

De voorbereidingen zijn in volle gang, er is intussen een professioneel grime team gevormd en ervaren acteurs gevraagd die verrassende acts gaan opvoeren op de route!! Door middel van professionele grimeurs en eigen gemaakte kostuums ’s willen we er een bloedstollende horrorervaring van maken. Ook de decorploeg is al van start met het maken van de verschillende sets die je tegen gaat komen tijdens de tocht!! Na afloop is er een gezellige afterparty met Moonlight Drive in Show in de feesttent op het parkeerterrein Bernhardlaan Kollum (V.V. Kollum). 

Mee doen?

Startkaarten zijn alleen verkrijgbaar in de voorverkoop via www.mgtickets.nl. De start is groepsgewijs tussen 19.00 en 01.00 uur vanaf de Bernhardlaan, parkeerterrein V.V. Kollum. Tickets zijn per tijdvak beschikbaar, dus zorg dat jou groep tegelijk kunnen starten in het zelfde tijdvak. 1 ticket is geldig voor 1 persoon. Maximaal 8 personen per groep. Deuren zijn open vanaf 18.30 uur. Een startticket kost 10,- euro per persoon en op is op! De tocht gaat te voet en zal ongeveer 1 uur duren!! (3 km.) Dit mag je niet missen!!! (adviesleeftijd is vanaf 16 jaar en deelname op eigen risico)

De horrortocht word georganiseerd door Moonlight Events, onder regie van Renske & Erik Beets. Hou onze facebookpagina in de gaten!! (www.facebook.com/SpokentochtNoardeastFryslan)