Spokentocht Kollum (voor mensen met een beperking) tijdvak 19.00 – 20.00 u.

  • 1 November 2024 19:00
  • Adviesleeftijd 16+
  • Moonlight Events
  • € 10,00
Spokentocht Kollum (voor mensen met een beperking) tijdvak 19.00 – 20.00 u.

KOLLUM – Op vrijdag 01 november presenteert “Town of Halloween” de vijfde editie van de spokentocht in Kollum. Het eerste uur van 19.00 tot 20.00 uur is de tocht speciaal voor mensen met een verstandelijke beperking en begeleiding. Dit uurtje is ook geschikt voor mensen die normaal te bang zouden zijn. De spoken blijven een beetje eng, maar op een laag pitje.

De start en finish is in de feesttent op het parkeerterrein Bernhardlaan Kollum (V.V. Kollum). De tocht gaat te voet en zal ongeveer 1 uur duren!! (3 km.) Dit mag je niet missen!!! De route is deels over onverharde paden en is bij nat weer niet echt geschikt voor rolstoelen. Na afloop is er een gezellige afterparty met Moonlight Drive in Show in de feesttent op het parkeerterrein Bernhardlaan Kollum (V.V. Kollum).

Mee doen? 

Startkaarten zijn alleen verkrijgbaar in de voorverkoop via www.mgtickets.nl. De start is groepsgewijs tussen 19.00 en 01.00 uur vanaf de Bernhardlaan Kollum, parkeerterrein V.V. Kollum. Tickets zijn per tijdvak beschikbaar, dus zorg dat jou groep tegelijk kunnen starten in het zelfde tijdvak. 1 ticket is geldig voor 1 persoon, maximaal 8 personen per groep. Deuren zijn open vanaf 18.30 uur. Een startticket kost 10,- euro per persoon en op is op! 

De horrortocht word georganiseerd door Moonlight Events, onder regie van Renske & Erik Beets. 

Tickets zijn verkrijgbaar vanaf 15 sept. 2024. Hou onze facebookpagina in de gaten!! (www.facebook.com/SpokentochtNoardeastFryslan)