Combi ticket: Metalnight + 30 jaar Prime Suspect | 13 en 14 oktober

  • 13 October 2023 20:00
  • Prime Suspect
  • € 20,00
Combi ticket: Metalnight + 30 jaar Prime Suspect | 13 en 14 oktober

13 oktober

Bereid je voor op een epische avond vol rauwe energie en oorverdovende gitaren tijdens de Metalnight, op 13 oktober in Bollingawier. Dit is een evenement dat je als metalhead absoluut niet wilt missen!

De headliner van de avond is niemand minder dan Powerslave, de ultieme Iron Maiden tribute band. Ze nemen je mee op een reis door de tijd, waarbij ze alle klassiekers van deze legendarische metalhelden tot leven brengen. Bereid je voor op de weergaloze riffs, krachtige vocalen en de iconische melodieën dei we allemaal kennen.

Naast Powerslave zullen ook Atmoran en Mother of Sin het podium betreden. Deze bands staan garant voor een explosieve performance vol eigen nummers die je zullen overrompelen met hun intense sound. 

En als kers op de taart zal ook  Rockers van Toen DJ Peter Damstra, de avond omlijsten met een selectie van de beste rock- en metalhits.

Koop nu je tickets!


14 oktober

Het 30-jarig jubileum van Prime Suspect op zaterdag 14 oktober 2023 in Bollingawier, vlak boven Dokkum. Wees getuige van dit verjaardagsfeestje van Prime Suspect, samen met de Clay Corners bigband, Jankobus Seunnenga (ex Pigmeat), Sjerk Faber, Rinze Ytsma en Stappers van Toen DJ Peter Damstra. Een avond vol muziek, feest en gezelligheid die je niet mag missen. Koop nu je tickets dan heb je altijd een alibi.