Earlybird: Stones meet CCR

  • 14 January 2023 21:00
  • MFC "It Spektrum", Burdaard
  • € 12,50
Earlybird: Stones meet CCR

We hebben weer een avond met steengoede muziek voor jullie klaarstaan! In een avondvullend programma worden nummers van CCR en The Rolling Stones afgewisseld door respectievelijk JakeDogs en Street Fighting Men. De twee Friese bands werken veelvuldig samen en voorzien het publiek van It Spektrum van een avondvullend programma. Om en om spelen ze in totaal 4 sets van 45 minuten, waarna ze afsluiten in een gezamenlijke finale.

Je bent dus niet vroeg thuis!

CCR door JakeDogs 

Creedence Clearwater Revival, wie is er niet groot mee geworden? “I put a spell on you”, “Fortunate son”, “Suzie Q”, “Who’ll stop the rain” klinkt iedereen bekend in de oren. Gesmolten Southern gitaar Rock, uit het “Texas” van het hoge Noorden, ‘t Bildt! JakeDogs is in 2013 ontstaan door samensmelting van Country/ Blues/Folk/Rock ervaring. De perfecte ingrediënten om de nummers van CCR extra te peperen en op eigen wijze te brengen. De band speelt haar klassiekers op haar eigen energieke, uitdagende wijze!

Rolling Stones door Street Fighting Men (aka The Hangouts) 

Street Fighting Men is een vijfkoppige Rolling Stones tribute band uit het Noorden van het land. Het repertoire van Rolling Stones kent geen geheimen meer. De band staat garant voor een spetterend optreden met alle grote hits zoals (I can’t get no) Satisfaction, Jumpin’ Jack Flash, Honky Tonk Women, Paint it Black, Start me up en nog veel meer. Daarnaast beheerst de band ook genoeg “obscure” Stones nummers, zodat een optreden ook voor de diehard fan nog verrassingen kan bevatten die de reguliere Stones coverbands niet spelen. Verwacht dezelfde beats als Charlie Watts, een pompende bas, de gitaarriffs van Keith Richard & Ronnie Wood en de stem en moves van Mick Jagger! Een groots muziekspektakel dat je zeker niet wilt missen!