Frouljus PC, Dames hoofdklasse 2021

  • 25 August 2021 10:00
  • KF. Nije Kriich
  • € 15,00
Frouljus PC, Dames hoofdklasse 2021

Frouljus PC Weidum


De belangrijkste Dames Hoofdklasse kaatspartij van Fryslân


Let op, coronamaatregelen van toepassing. Ga goed voorbereid op pad en lees de voorwaarden goed door voor u een ticket bestelt.


Opnieuw een bijzondere Frouljus PC dit jaar in een wederom aangepaste vorm, met minder publiek in verband met het Coronavirus. KF. Nije Kriich nodigt u ondanks de bijzondere omstandigheden uit om deze wedstrijd om de hoogste eer voor de dames mee te beleven.

Door het Coronavirus moeten ook wij ons aan de nu geldende regels houden. Hiervoor hebben wij een aantal maatregelen getroffen en regels opgesteld, zodat iedere aanwezige veilig en coronaproof deze dag kan meemaken. Deze regels kunt u nalezen en/of downloaden op onze website.

De kaartverkoop is volledig online. Uw kaart met QR-code wordt gescand bij de ingang. Iedereen met een geldige kaart én een geldig vaccinatiebewijs of negatief testbewijs en die geen gezondheidsklachten heeft kan het terrein op. De QR-code van uw vaccinatiebewijs of testuitslag wordt ook bij de ingang gescand. Wij verzoeken de mensen die geen kaart hebben kunnen bemachtigen niet naar Weidum te komen. Het terrein wordt, ook in verband met de huidige Coronaregelgeving, volledig afgeschermd. 

Indien het evenement niet door kan gaan wegens een uitbraak of nieuwe regelgeving, krijgt u uw geld terug. U krijgt geen geld terug als er geen geldige coronacheck plaats kan vinden.

Kijk voor uitgebreide informatie op de website van Nije Kriich www.nijekriich.nl