The Cats in the House

  • 9 October 2021 20:00
  • 18+
  • De 2 Gemeenten
  • € 15,50
The Cats in the House

Zaterdag 9 oktober 2021 is het tijd voor de legendarische hits van The Cats gespeeld door de fantastische Twente formatie: The Cats in the House! 

“The Cats in the House”, een professionele band die bestaat uit acht topmuzikanten. Wat in 2017 begon als een eenmalige stunt, is inmiddels uitgegroeid tot een serieus muzikaal project. Belangrijke ex The Cats-leden als Piet Veerman en Arnold Mühren zijn blij met de komst van “The Cats in the House”. Niet alleen omdat zij de Cats-muziek vertolken, maar ook omdat zich inmiddels een eigen geluid ontwikkelt dat volgens kenners in de buurt komt van de sfeer en sound van de originele Cats. Kenmerkend voor “The Cats in the House”-sound zijn, naast samenzang en een geweldige leadzanger, hun stevige ritmesectie en het gebruik van blaasinstrumenten.

Het betreft hier een staconcert. Stoelen zijn beperkt beschikbaar en vooraf niet te reserveren.

Zaal open: 20.00 uur

Start concert The Cats in the House: 21:00 uur

Corona update juli 2021: 

Indien de 1,5 meter nog niet opgeheven is zal er aan de deur worden gewerkt volgens de RIVM richtlijnen en zullen we u kunnen toelaten met een test of vaccinatiebewijs. Deze zal door onze beveiliging aan de deur worden gecheckt. 

Indien door corona het concert geen doorgang kan vinden wordt er gezocht naar een vervangende datum. In dat geval zullen wij u via de website en onze social media kanalen informeren .