Dag Mama

  • 9 March 2022 19:00
  • Sense Dokkum
  • € 23,50
Dag Mama
SENSE DOKKUM kiest voor een bijzondere manier om de gemeenschap mee te nemen in de wereld van dementie. Op 9 maart haalt zij DAG MAMA naar Dokkum; de veelgeprezen muziek theatervoorstelling over omgaan met dementie. 

‘Dag Mama’
De voorstelling gaat over een vrouw, die zichzelf aan het verliezen is. Met de brandende vraag voor dochter hoe daarmee om te gaan. Het stuk speelt zich af in de nieuwe leefomgeving van moeder: haar kamertje in het verpleeghuis. Hier moeten de werelden van moeder, dochter en zorgprofessional samenkomen. Dit blijkt niet eenvoudig. 

De makers van de voorstelling zijn (gepromoveerde) ouderenpsychologen, artiesten en voormalig mantelzorgers. Ze delen de mooiste inzichten en handvatten om het béste te kunnen geven, zodat het leven met dementie zoveel mogelijk een gelukkig leven kan zijn. Voor iedereen.

DAG MAMA geniet bekendheid in Nederland en België, met reportages door onder andere de NPO-programma’s NIEUWSUUR, LANDINWAARTS en TIJD VOOR MAX. Onlangs verscheen de zevende druk van de bestseller bij DAG MAMA: ‘Jij bent toch mijn dochter?’