Tribute to the Cats band Live-Stream

  • 17 January 2021 14:00
  • Tribute to the Cats band
  • € 10,00
Tribute to the Cats band Live-Stream

Op zondag 17 Januari 2021 , zal de stream van de Tribute To The Cats Band , van Zondag 03 Januari 2021, in zijn geheel worden herhaald, incl de beelden van de AFAS uit 2017

Stream tickets die gekocht zijn voor de stream van 03 Jan 2021, blijven geldig voor deze stream

Tevens kunnen mensen die de uitzending van 03 Januari gemist hebben, alsnog een ticket aanschaffen, via de website van de TTTCB , tickets-bestellen, of via onderstaande link

De uitzending zal deze keer beginnen om 14.00 uur 

Nieuwe tickets voor deze uitzending, zijn tot 17 Januari 12.00 uur verkrijgbaar 

De test uitzending, begint op vrijdag 15 Januari, om 18.00 uur, tot Zondag 17 Januari 12.00
Vragen over deze test-stream kunt u via www.mgtickets.nl/contact stellen.

In 2002 werd in Volendam een muzikaal eerbetoon gebracht aan The Cats, in de jaren ’60 de grondleggers van wat later als de ‘palingsound’ werd aangeduid.Het bleef niet bij dit eenmalige optreden, want de wijze waarop de Tribute To The Cats Band de hits van hun legendarische dorpsgenoten nieuw leven had ingeblazen vroeg om een vervolg.

Inmiddels zijn we bijna 18 jaar en meer dan 700 concerten verder.

‘Lea’, ‘Why’, ‘Marian’, ‘Times Were When’ , Be My Day , en niet te vergeten de wereldhit ‘One Way Wind’ zorgen wekelijks in het land voor een feest der herkenning. De bezoekers van de concerten van de Tribute To The Cats Band zijn vroeger voor een deel ook de bezoekers van de concerten van The Cats geweest. Maar bij de grote schare fans die zich inmiddels rond de band heeft verzameld sluiten zich ook steeds meer jonge mensen aan, omdat ze aan een avondje Catsmuziek veel gezelligheid en plezier beleven. De meeste bandleden hebben in het verleden hun sporen in de Volendamse muziekscene ruimschoots verdiend, in onder meer Next One, Stampvast, Left Side en Fiësta: Kees Plat, Thoom Veerman, Nico Tol, Harmen Veerman, Michel de Haan, en Jan Veerman. De ‘jonkies’ Cees Veerman en Larry Koning zijn aanstormende talenten, die de tijd van The Cats nooit hebben meegemaakt. Des te meer waarderen ze wat hun dorpsgenoten indertijd teweeg hebben gebracht en genieten ze wekelijks van wat de muziek van The Cats, anno 2020 nog steeds los maakt.

De meerstemmige samenzang is een van de opvallende kenmerken van de Tribute To The Cats Band, waardoor ze in staat zijn die karakteristieke Catssound weer ten gehore te brengen. Daarbij worden ze onder meer ondersteund door soundengineer & Manager Jan Schilder, die destijds bij The Cats ook al verantwoordelijk was voor het zaalgeluid. Bij hem is ook ‘Vaya Con Dios’, ‘Scarlet Ribbons’, ‘What A Crazy Life’ en ‘Jukebox’ weer in vertrouwde handen.

Misschien nog wel het meest trots op het succes en de populariteit van de Tribute To The Cats Band zijn de oorspronkelijke bandleden van The Cats zelf. Dat heeft onder meer al geleid tot enkele gastoptredens, waarbij zowel op het podium als in de zaal vele emoties loskwamen. Met als hoogtepunt het 15-jarig bestaan in een uitverkocht AFAS-Live theater.

 

Met z’n achten staan ze garant voor een sfeervol avondvullend programma, met vrijwel alle Cats-hits.

En nogmaals, het is een feest van herkenning met veel gezelligheid en plezier! 

Voor meer info: www.tributetothecatsband.nl 

 pr@tributetothecatsband.nl