Frouljus PC, Dames hoofdklasse

  • 27 September 2020 10:00
  • KF. Nije Kriich
  • € 10,00
Frouljus PC, Dames hoofdklasse

Frouljus PC Weidum


De belangrijkste Dames Hoofdklasse kaatspartij van Fryslân


Een bijzondere Frouljus PC dit jaar in een afgeslankte vorm, met minder publiek en geen feest in verband met het Coronavirus. KF. Nije Kriich nodigt u ondanks de bijzondere omstandigheden uit om deze wedstrijd om de hoogste eer voor de dames mee te beleven.

Door het Coronavirus moeten ook wij ons aan de nu geldende regels houden. Hiervoor hebben wij een aantal maatregelen getroffen en regels opgesteld, zodat iedere aanwezige veilig en coronaproof deze dag kan meemaken. Deze regels kunt u nalezen en/of downloaden op onze website.

De kaartverkoop is volledig online. Uw kaart met QR-code wordt gescand bij de ingang. Iedereen die een geldige kaart heeft en geen gezondheidsklachten heeft kan het terrein op. Wij verzoeken de mensen die geen kaart hebben kunnen bemachtigen niet naar Weidum te komen.

Graag ook even uw aandacht voor het volgende.  Omdat wij als organisatie volgens de Corona-protocollen naam- en adresgegevens moeten kunnen overhandigen bij een eventuele besmetting of uitbraak,  bent u als koper van de ticket(s) het aanspreekpunt (voor de GGD) voor het aantal tickets dat u heeft aangekocht. Indien het evenement niet door kan gaan wegens een uitbraak of nieuwe regelgeving, krijgt u uw geld terug.