Kroegbaas en Freonen

  • 12 June 2020 20:00
  • Alle leeftijden
  • Teatertún Broeksterwâld
  • € 7,50
 Kroegbaas en Freonen

AFGELAST!

De overheid heeft op maandag 23 maart aanvullende maatregelen genomen tegen de uitbraak van het coronavirus. Eén van die maatregelen houdt in dat alle bijeenkomsten worden verboden tot 1 juni 2020. Door deze maatregel komt ook dit evenement helaas te vervallen.
Voor nu staat de gezondheid van onze bezoekers en ons team op nummer 1. En uiteraard volgen wij de regels die vanuit de overheid worden opgelegd.
We proberen de afgelaste evenementen door te schuiven naar een nader te bepalen datum in 2021. Aangekochte kaartjes blijven voor de nieuwe datum geldig!


Kroegbaas en Freonen.

Ze nemen u mee op een ‘trip down memory lane’, waarbij Marjan Fennema en Pytsje Steegstra-Wijtsma de zangpartijen voor de dames voor hun rekening nemen en Jitze Grijpstra en "Kroegbaas" Jelle Auke Vrieswijk de heren vertegenwoordigen. Vele hits van de jaren ’40 tot de jaren ’90 worden ten gehore gebracht, vaak als prachtig meerstemmig geheel. Meezingen en dansen mag! Dus kom genieten van Kroegbaas en Freonen op vrijdag 12 juni in de Teatertún te Broeksterwald!