Seizoensafsluiting met o.a. Feestteam, Beatcrooks en Feestfanaten

€ 8,50
za 19 mei 2018 - 22:30
16+
De 2 Gemeenten
Deur open 22:30
Leeftijd: 16+
pin aanwezig in snackbar

Helaas heeft Snollebollekes al zijn optredens af moeten zeggen ivm ziekte #vetbalen. Gelukkig hebben we een waardige vervanger gevonden in het FEESTTEAM! Al jaren de de beste feestact van het jaar!#hetwordteenknalfeest #Feestteam

Line-up: Feestteam/ Beatcrooks/ Feestfanaten

Als afsluiter van het seizoen, sluiten we in stijl af met als hoofdact: de Snollebollekes. Eén van de meest geboekte artiesten van 2017 en 2018, de feesthit van het moment en o.a. bekend van de hits: Links Rechts en Op en Neer. Dat beloofd een spectaculair feest te worden! 
De avond wordt aangevuld met de "Beatcrooks". Deze DJ act is genomineerd voor “best opkomende act 2016” en hebben als klap op de vuurpijl ook de felbegeerde vakjuryprijs van de Party Awards in ontvangst mogen nemen. Van confetti happen tot CO2 snuiven, de Beatcrooks komen je fees compleet rampeneren! Deze badboys freestylen met pompende beats in een dikke feest flow. Van schurende moombahton, guilty pleasures, rammende housebeats tot foute feestmuziek, happy hardcore en nog veel harder. Deze feestexplosie wordt in hoog tempo op je afgevuurd. Harder gaan kan niet! Afgelopen jaren stonden ze op festivals zoals het TT festival Assen, DefQon1, Dauwpop, Hemelgames Festival, Après-ski met Mie en Hockeyloverz. Met support van o.a. Stuk TV, Lange Frans, Bökkers, Dirtcaps en Kraantje Pappie, gaan deze gasten hard! Tussendoor zullen de FeestFanaten zorgen voor te gekke muziek. 
 

 

 

 

 Mobiel scannen mogelijk. Dit houdt in dat uw E-tickets kunnen worden gescand vanaf uw smartphone.